Onze labels

Eurogarant is meer dan juist een certificaat. Het is ook een garantiefonds voor meer dan 20 jaar. Dat betekent dat onze leden een toegang aan verschillende in huis diensten krijgen. Zij kunnen hun vragen aan onze experten stellen gespecialiseerd in vakken zoals Sociale recht, Fiscaliteit of Milieu.

Sinds eind 2016, Eurogarant werd gekozen door Traxio & Febelcar als kwaliteitslabel voor de hele sector (Hersteller en Bouwer). De doel was sterker te worden tegen de derde partijen (Verzekeraars, Overheden, Experten, ...) en onze leden beter te vertegenwoordigen.

Naast het kwaliteitslabel, bieden wij twee andere labels aan: Smart Repair en Long Life Repair !

 

Smart Repair is een label ontwikkeld in 2014 ter attentie van de groote publiek met een boodschap gebaseerd op de volgende waarden: Kwaliteit, Snelle dienst, Goedkoper en Duurzaam. Voor meer informatie, nodigen wij u aan om de onder menu na te kijken.

 

Long Life Repair staat voor duurzaamheid die erg belangrijk is voor onze sector. Om deze redenen hebben we een duurzaam Belgisch label ontwikkeld.

Alle Belgische acteurs ondersteunen Long Life Repair: verzekeraars, leasemaatschappijen en Audit bureau die in de Commissie zitten, bepalen zelf de certificatiecriteria en wat ze nodig hebben. Bovendien laten alle verzekeraars u uw voertuig repareren met een carrosserie erkend Long Life Repair.

Long Life Repair bevindt zich ook in all andere Traxio labels: Velo-Pro, Road Support, Used Cars, Repair & Maintenance en de belangrijkste die ons betreft Carrosserie Repair & Construct.